Dekoreringstips för ett spelrum

Om du planerar att bygga ett rekreationsrum hemma, måste du placera utrustning och inredning som sportteckningsdukstryck för att göra rumsprojektet till rätt koncept. Att ha en rekreation eller ett spelrum hemma kan ge oändliga timmar med kul för dig, din familj och vänner.

Bortsett från att ha kul i ett hemreceptrum kan du ge dina barn en chans att ha kul hemma. Barn tenderar att leta efter roliga saker att göra när de har ledig tid, och när det blir tråkigt hemma letar de efter kul någon annanstans. Ibland kan detta få dina barn i problem.

Ett spelrum kan också ge dig och din make underhållning. Du kan underhålla gästerna hemma och erbjuda dem timmars kul i ditt eget spelrum. Det kommer inte att behöva gå ut till en sportsbar för att njuta av att titta på ett spel på TV över några drinkar när du också kan ha en minibar i ditt spelrum.

Ett rekreationsrum kan skapa många bra minnen för alla om det är utrustat och utformat på rätt sätt. Viss utrustning du kan lägga i ett spelrum är darttavlor, en liten putgrön som du kan rulla på golvet, brädspel, ett biljardbord, en fotbollsmaskin, arkadspel eller en pinballmaskin.

Du kan också placera en mini bar på ena sidan av rec-rummet med ett par barstolar. Placera en liten gummimaskin på baren eller en bordsskiva popcornmaskin. Bakom baren kan du ha en vintage kokskylare eller ett litet kylskåp för att kyla öl eller vin. Häng en spegel eller vintryckta duktryck bakom baren. Om det finns plats finns en separat lounge för rökare eller de som röker elcigg.

Ett spelrum kommer aldrig att vara komplett utan en bredbilds-TV med kabelanslutning. Du och dina vänner kan titta på sportprogram på TV medan du dricker lite och spelar en pool. Andra väsentligheter är ett ljudsystem, solida högtalare med surroundljud, en CD- och DVD-spelare.

Om du och dina vänner spelar poker, skulle ett pokerbord i ett hörn vara ett bra tillägg. Placera bekväma stolar och en soffa mot bredbilds-TV. Använd fluffiga och mjuka kuddkuddar för soffan och glöm inte ett plyschområde i den delen av rec-rummet.

Leave a Reply